• 06 - 55 74 19 78
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Bij ons bent u aan het juiste adres met betrekking tot het renoveren of de nieuwbouw van een pannendak. Vanaf opname tot oplevering zullen wij met de grootste zorg de werkzaamheden uitvoeren.

Wij zijn verwerkers die met alle soorten dakpannen, van keramische tot betonnen dakpannen werken. Alle pannendaken worden uitgevoerd en gehaakt volgens de NEDACO norm en natuurlijk voldoen wij aan de veiligheidsnormen met betrekking tot het veilig werken op hoogte.

Op al onze werkzaamheden ontvangt u natuurlijk 10 jaar garantie op waterdichtheid en zelfs 30 jaar fabrieksgarantie op de dakpannen zelf. Daardoor kunt u langdurig en onbezorgd wonen. Wij kunnen tevens eigenhandig alle bijkomende werkzaamheden, zoals zinkwerk, loodwerk, dakbeschotten en windveren voor u uitvoeren.
In de volksmond ook wel “platte daken” of “baanvormige daken” genoemd.

Door onze ruime ervaring in de renovatie zijn wij uitgegroeid tot een specialist in bitumineuze daken, van dakkapel tot bedrijfspand.
De meest gebruikte materialen zijn APP- en SBS dakrollen hiernaast vindt u de enige leveranciers van de dakbedekkingsmaterialen.
Wij maken van uw platte dak een zonnig bankirai of tegel dakterras. Desgewenst kunnen wij ook het hekwerk plaatsen. De materialen zijn zorgvuldig getest en uitgeprobeerd; wij werken alleen met A kwaliteit materialen.
logo-groot-trans.png

AT YOUR SERVICE

0/7
© 2023 Amdakdekkers. Alle rechten voorbehouden. Realisatie: mVm-Webdesign